Julestjerner!

orionplanetariumsnowJulestue på Orion Planetarium d. 3. december kl. 1400 – 1700.
Programmet er under udvikling, men helt sikker er det, at støtteforeningen vil være til stede. Det foreløbige program ser sådan ud:

  • Kl. 1415 og 1615 kort introduktion til decembers stjernehimmel i planetariesalen
  • Kl. 1515 Miniforedrag i planetariesalen: Julestjernen astronomisk set
  • Kl. 1600 auktion over 3 signerede eksemplarer af Hvad i Himlen
  • Fra kl. ca. 1630 retter vi teleskopet mod Månen, Venus og Mars, hvis det er klart vejr

Der vil være salg af gløgg og æbleskiver, og vi har også lidt værkstedsaktiviteter – flet
julestjerner eller lav et nat-ur.

Til julestuen har Jesper Grønne doneret 4 signerede eksemplarer af sin bog Hvad i himlen, de 3 sælges til højestbydende ved en auktion. Auktionsprisen går ubeskåret til Orion Planetariums Venner. Det 4. eksemplar udloddes ved lodtrækning blandt alle besøgende på julemessen.

Skulle nogen være interesserede i at købe bogen, kan vi tilbyde den med 20% rabat. Der skal senest torsdag d. 24. november indbetales kr. 300,- på konto: 7184 – 1216816 med angivelse af navn, adresse og “Jels“. Bøgerne vil så blive sendt til Orion og kan afhentes ved julestuen. I planetariets butik vil der være 20% rabat på alle ikke nedsatte varer denne dag. Alle, der har tid og lyst at give en hånd med ved julestuen, er mere end velkomne. I kan blot skrive eller ringe til Janus 24 66 96 87 / janus@jels.dk.

Læs i øvrigt nyt fra de seneste bestyrelsesmøder og lidt om decemberhimlen.

Og så kan jeg da lige fortælle, at vi har rundet 65 medlemmer af vores forening. Det er i øvrigt besluttet, at vi først opkræver kontingent fra vores medlemmer, når vi ved at Planetariet fortsat er i drift. Vi vil ikke risikere, at have opkrævet penge fra medlemmerne, hvis det ender med, der ikke er noget at bruge dem til.

Mange hilsner
Janus Harloff Lynggaard
Formand