På jagt efter nattergalen…

Fredag d. 22. juni kl. 21.30 sætter Orion Planetariums Venner nysgerrige nattergalejægere i stævne. Med udgangspunkt i Jels Vikingeby går turen langs Jels Nedersøs bredder i jagten på den højt berømmede lille sanger. Støtteforeningen har fået Sam Bøgesgaad Sørensen, der er natur- og kulturformidler ved Museet på Sønderskov, til at guide os i jagten. Samlingssted er p-pladsen foran Jels Vikingeby. Formand Janus Lynggaard fortæller, at det sidste sommer lykkedes at høre nattergalen i træerne ved søbredden – der var i hvert fald 2 nattergale, det var ret tydeligt at høre! Janus fortsætter; og så har vi i år en naturvejleder med os, så kan det kun blive en endnu større oplevelse! Afslutningsvis siger Janus, at faktisk bare er en kort gåtur fra Vikingebyen til der, hvor nattergalen sang på turen sidste sommer…

Efter gåturen er der kaffe og boller i Vikingebyens cafe. Og hvis vejret tillader det, vil der være lidt nyt fra stjernehimmelen.

Alle interesserede er mere end velkomne!

nattergal

De bedste hilsner
Janus Harloff Lynggaard
Formand
janus@jels.dk / 24 66 96 87